Anakuzusu Anaokulu

Vizyon: Çocukların gelişim düzeyleri ,ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı rehberliğinde bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran ,sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren yaratıcılığı destekleyen ,farklılıkları kucaklayan aileyle bütünleşmiş eğitim anlayışıyla ilin en kaliteli okulöncesi eğitim hizmetini vermektir .

Misyon: Sevgi, ilgi, güleryüz, ve bilgiyle yaklaşıp kendimizi tüm paydaşlarımızla ileriye daima ileriye taşımaktır .

Başarılar: miniklerimizin dünyasına eklediğimiz sayısız gülüş ,sınıf duvarlarından yansıyan sayısız cıvıltı ...

Saatler: Ders giriş saatimiz 09.00, çıkış saatimiz 14.00´dır.
Isınma: Okulumuz doğalgazla ısınmaktadır.
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: B1 ve B7 Şehir içi halk otobüsleri ile rahatlıkla ulaşım sağlanabilir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda günlük ve aylık planlarımı kapsamında okul içi ve okul dışı sportif faliyetler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz E twinning kapsmında bilimsel etkinlikler düzenlemektedir.
Proje Çalışmaları: Deneylerle Öğreniyorum Bilimi Keşfediyorum.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E twinning projesi kapsamında çalışmalar düzenlenmektedir.

WEB - https://anakuzusuanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ILICA MAHALLESİ YAVUZ SELİM CADDESİ NO 71 AZİZİYE ERZURUM

Öğretim Şekli :Okulumuzda normal eğitim uygulanmaktadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz , Erzurum Büyükşehir Balediyesine bağlı Aziziye ilçesinde eskiden Ilıca olarak bilinen yerleşim yerindedir.Aziziye , nüfusu 50.000 olan bir ilçedir , Ilıca ve Dadaşkentin birleşmesinden teşekkül etmiştir.

Adres - ILICA MAHALLESİ YAVUZ SELİM CADDESİ NO 71 AZİZİYE ERZURUM

Ulaşım ULAŞIM BELEDİYE OTOBÜSLERİYLE SAĞLANMAKTADIR,

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 15 KM UZAKLIKTADIR.